'T VELD - De start van 'Walking Football' bij VZV Voetbal ’t Veld is een feit. Voetbalvereniging VZV heeft dit project in samenwerking met Team Sportservice Noordkop en het Nationaal Ouderenfonds geïnitieerd.

Na een inspirerende cursus, waarbij het team bekend is geraakt met diverse beweegoefeningen en een leuke uitleg over het spel, nodigen we alle ouderen/senioren (60+) uit die graag (extra) willen bewegen.

Programma

Op dinsdag 28 november om 9.30 uur staat de koffie/thee met lekkers klaar in de VZV-sportkantine. Het doel is om elkaar wekelijks te ontmoeten, gezellig bij te kletsen bij de koffie, op te warmen/bewegen, en vervolgens voor de liefhebbers ‘Walking Football’ te spelen. Uiteraard mag de derde helft met een gezellig praatje niet ontbreken. Ontmoet nieuwe dorpelingen, trek een sportieve outfit en gymschoenen aan, wij regelen de rest. Kom jij ook?

Volgend jaar

Voor volgend jaar overwegen we om Walking Football ook op zaterdagochtend in januari 2024 te organiseren. Kom gerust luisteren en meld je aan, zodat je weet wat je kunt verwachten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susan Hamelink: 06-57735722.