ROTTERDAM - De zaalvoetbalsters van DWOW zijn vrijdagavond, ondanks een duidelijk veldoverwicht, met lege handen teruggekeerd van de uitwedstrijd bij Futsal Rotterdam. De thuisploeg had duidelijk het geluk aan haar zijde en won met 3-2.


Eigenlijk was het niet te bevatten dat die stand na 40 minuten op het scorebord stond in Topsportcentrum Rotterdam. DWOW was van meet af aan de betere ploeg, maar twee verre uitworpen van de Rotterdamse keepster vielen gelukkig en via Melanie Vaalt en Sheralinn Herniquez stond het plotseling 2-0. Nog voor de rust deed Isa Tromp.

Ook na de rust was de ploeg van coach Schipper degene met het meeste initiatief en de verdiende gelijkmaker van Noa Hulzebos viel dan ook. Tien minuten voor tijd viel de bal vanuit de kluts echter wederom gelukkig voor Danique Slot en was het 3-2. Ook daarna probeerde DWOW nog van alles om er een verdiend resultaat uit te halen, maar de Rotterdamse keepster leek wel een engeltje op de lat te hebben, waardoor de gasten zichzelf niet konden belonen.

Komende vrijdag speelt DWOW, dat achtste staat, thuis tegen de nummer twee in de stand. Os Lusitanos.