HOLLANDS KROON - Afgelopen weekend is het amateurvoetbal weer van start gegaan. Zie hier een overzicht van de diverse teams en uitslagen.

ZONDAG 2e KLASSE A

Promovendus Kleine Sluis kende een sterk debuut met een 3-4 zege op HSV terwijl ZAP de derby tegen FC Den Helder wist te wnnen.
Kijk hier voor het verslag.

ZONDAG 3e KLASSE A

Promovendus DWOW startte uitstekend in de 3e klasse door Hollandia T. met ruime cijfers te verslaan (0-4). Twee doelpunten van Martijn van Oers en een treffer van Lars de Vries zorgden al voor een 0-3 ruststand, waarna de eindstand bepaald werd door Mark van Heusden.

Winkel was vrij i.v.m het bloemencorso


ZONDAG 4e KLASSE A

Ook Succes haalde fors uit bij de competitiestart. Door doelpunten van Kleimeer (2), Bugel (2) en Norder werd Dirkshorn met 5-0 verslagen.

VZV liep in eigen huis tegen een nederlaag op tegen FC Medemblik (2-5), waarbij Burger en de Jong wisten te scoren voor de thuisploeg.

Flevo begon met een vrij weekend.


ZONDAG 5e KLASSE A


In de vijfde klasse was er een klinkende zege van Wiron bij Oudesluis (2-5) voornamelijk dankzij vier doelpunten van Schouwenaar.

Wieringerwaard ging ondanks een 0-1 voorsprong met 3-1 onderuit bij ZDH.

Kaagvogels speelde met 3-3 gelijk bij AGSV door goals van Floyd Groet (2) en Weslie Groet.

Nieuwe Niedorp ging met 2-0 onderuit bij Duinrand S.

ZATERDAG 4e KLASSE A

In het zaterdagvoetbal opende Wieringermeer met een 2-2 gelijkspel bij Sporting Krommenie door doelpunten van Veenstra en De Bruin.