HIPPOLYTUSHOEF - Zondag 25 september om 15.30 uur zal er weer een kroonconcert zijn van de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk.

We hebben dit nieuwe seizoen weer een mooie serie samengesteld en we hopen dat er weer veel bezoekers komen luisteren! De spits wordt afgebeten door: DIANA SANZ PASCUAL - CELLO en PAU HERNÁNDEZ ALENYAR - PIANO.

Nog jong, maar toch al internationaal bezig en bekend, deze twee Spaanse talenten. Begonnen in hun geboorteland in Madrid en op Mallorca, nu studerend in Amsterdam. Zij hebben inmiddels veel orkest- en concertervaring opgedaan in binnen- en buitenland en ook al verschillende prijzen binnen kunnen slepen.


Deze middag kunt u zich laten onderdompelen in heerlijke klassiekers voor cello en piano van o.a. Ludwig van Beethoven, Robert Schumann en Franz Schubert, maar ook in Spaanse klanken van Manuel de Falla en Gasper Cassadó.


Kaarten voor dit concert kunt u bestellen via www.dekroonconcerten.nl voor € 17,50, dit is inclusief een pauzedrankje. Of per telefoon bij Gideon Verbeek: 0227 72 02 04. Ook voor aanvang van het concert kunnen in de kerk nog kaarten worden gekocht. (Wel graag contant)