'T VELD - We hebben er lang op moeten wachten. Maar de muzikanten kunnen inmiddels weer volop met elkaar repeteren. En gelukkig mogen er ook weer concerten worden gehouden met publiek. Dat komt goed uit want op 2 april 2022 staat het voorjaarsconcert van Fanfare Samen Voorwaarts gepland uit ’t Veld – Zijdewind en Waarland. Behalve Samen Voorwaarts zal ook het jeugdorkest “Junior Stars” voor u optreden. En dit is het concert waarbij we onze nieuwe dirigent Lindy Karreman ook voor het eerst aan het publiek kunnen tonen. De première van het eerste concert met haar hebben we al gehad dat was een Duo-concert met haar andere vereniging De Spaarnebazuin uit Haarlem. Maar daar mocht helaas in november 2021 geen publiek bij zijn. En ook alles rondom de kerst moest helaas afgelast worden.

Er is gekozen voor een mooi thema: “Muziek verbindt”. Het programma is daar dan ook mooi op afgesteld. We starten met een echte heroïsche fanfare maar er staan ook bekende nummers op het programma zoals het bekende Despacito van Lui Fonsi of Eloise van Barry Ryan. Het gedragen Baba Yetu de orkestrale gospelcompositie van Christopher Tin dat werd geschreven als titelnummer van het computerspel Civilization IV. Maar ook The Dance of the Whale met een prachtige Euphonium solo waarin je de walvissen echt hoort dansen.

Hou de datum 2 april 2022 vrij om heel dichtbij naar een prachtig concert te luisteren. De locatie is Dorpshuis “Harmonie” in ’t Veld, Zwarteweg 13 A en de aanvang is 20.00 uur. Let ter plaatse op de omleidingsborden want momenteel is Dorpshuis Harmonie via de Zwarteweg vanaf de kant van de Hartweg helaas niet goed bereikbaar.

De toegang is gratis maar uiteraard wordt er weer een grote verloting gehouden.