DEN OEVER - Na de succesvolle uitvoeringen van Bad Girls vorig jaar is Thalia Hollandskroon keihard aan het repeteren om dit jaar de musical Fame! op de planken te brengen.

Er is vanaf september hard gerepeteerd op zang, spel en natuurlijk ook dans, waarbij we een geweldige dansworkshop van Marcel Visscher kregen, die het beste in iedereen naar boven wist te brengen.

In januari stond weer het jaarlijkse repetitie weekend op het programma, waarbij het creatief team een mooi, vol programma had samengesteld. Op zaterdag zijn de laatste scenes gezet, de nummers nog even extra goed doorgenomen en is de laatste dans ingestudeerd. Zondag ochtend nog even de nieuwe scenes en dans herhaald en na de lunch was het tijd voor de eerste doorloop van het hele stuk… Dat het mooi was wisten ze al, maar dat het zoveel emoties zou opwekken had niemand verwacht.
Na een weekend zo intens met elkaar aan het werk te zijn geweest was de doorloop echt de climax. Alles viel op z’n plek en de laatste scenes zorgden voor tranen, heel veel tranen. Er werd zo intens gespeeld en gezongen en iedereen voelde het, hier gebeurd iets bijzonders! “Doordat we ons veilig voelen bij- en met elkaar, kunnen we dit op deze manier beleven en spelen.”

Met de musical in de grondverf is het nu nog een kwestie van bijschaven en polijsten, zodat er in maart weer een prachtige voorstelling op de planken staat, waarbij Thalia weer kan stralen.

Fame is een verhaal over keuzes maken, keuzes voor jezelf, of keuzes voor een ander en wat de gevolgen hiervan zijn. Heb je de juiste keuze gemaakt, of had je beter een andere keuze kunnen maken. Wat zijn de gevolgen van deze keuze, voor jezelf, maar ook voor anderen.

Fame is voor de generatie die opgroeide in de jaren 80 een feest der herkenning, maar voor de jeugd van nu, niet minder leuk! Waar je in deze tijden series als Glee en Highschool Musical hebt, was daar vroeger Fame! Wie droomt er niet van een school waar je opgeleid wordt om dat te doen wat je het allerliefste doet, in dit geval zingen, dansen en acteren.

Fame is te zien op 20, 21, 22, 27 en 28 maart 2020 in het Vikingschip in Den Oever
Kaartverkoop gaat via de website: www.thalia-hollandskroon.nl