SCHAGEN - Sprankelend cabaret door de brave burgemeestersdochter die eigenlijk bruist van de energie in de voorstelling ’De dochter van de burgemeester’

Als verse Sarah kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Met herkenning van situaties uit het dagelijks leven die ook ’de dochter van de burrie’ meemaakt.
Op de dag dat haar vader geïnstalleerd werd zwaaide Astrid, vanuit de koets van destijds, als tienermeisje naar de voor haar op dat moment nog onbekende klasgenoten. Lijkt opgroeien in een warm maar nuchter Noord-Hollands gezin de redding te zijn voor een braaf meisje dat denkt dat zij een vlek op haar trui heeft als jongens naar haar kijken?

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid Cattel haar wereld met die van het publiek. Zij neemt tijdens haar voorstelling bezoekers mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Gedurende het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij voldoende zelfspot. Met een knipoog naar cabaret!
Coaching: Karin Bloemen

Astrid Cattel al sinds 11 jaar vaste stand-in van Irene Moors bij het RTL4 tv-programma ’De TV Kantine’. Twee theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans.

Datum: zondag 3 maart 2024
Aanvang: 15.00 uur
Entree: €15,00