LUTJEWINKEL - Theater op locatie. Dat is al jaren het motto van toneelgroep Contact. Bijzondere voorstellingen op verrassende plekken, waar je niet meteen theater verwacht. Zo werd de afgelopen jaren onder meer gespeeld op een golfbaan, in een paardenstal, het Kremlin, het museum Collection ’39-’45, een kunstenaarsatelier, een timmermanswerkplaats en het kerkje in Haringhuizen.

De locatie
Voor de nieuwe voorstelling RESET. is toneelgroep Contact te gast bij Jan Schreur in Lutjewinkel, in de tennishal. Wat voor een verhaal kun daar je vertellen? Een bijzonder verhaal! RESET. werd speciaal voor deze locatie geschreven door Lisa Stam, die het stuk ook regisseert. Een groep gevluchte mensen vindt beschutting in een verlaten hal. Zonder elkaar te kennen moeten zij samen zien te overleven. Het is te gevaarlijk om naar buiten te gaan en de nieuwe gemeenschap zit constant op elkaars lip, hetgeen zorgt voor hilarische en zorgelijke taferelen. Wie kan, wil en gaat er overleven? Met een constante strijd om de macht, mislukte uitvindingen en af en toe de hoognodige paniek is RESET. een voorstelling vol verrassingen.

De speeldata
woensdag 15 mei (première), 17, 18, 19 mei en 24, 25, 26 mei, aanvang telkens om 20.30, Tennishal Jan Schreur, Weereweg 28 Lutjewinkel

De voorstelling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar
reserveren: www.tgcontact.nl / 06 – 53 35 82 76 (tussen 20.00-22.00)