HOLLANDS KROON - Zondag 27 september 2020 begint de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk weer met het eerste kaarslichtconcert van het nieuwe seizoen 2020/2021 in de mooie middeleeuwse kerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef. Het belooft weer een mooie gevarieerde serie te worden. De aanvangstijd van alle concerten is altijd 15.30 uur. Begonnen wordt op 27 september met een piano-saxofoon duo namelijk:

Victor Naranjo – piano en Carlos Giménez – saxofoon

Ware virtuozen zijn het al, deze twee Spaanse conservatorium studenten. Voor deze interessante combinatie van saxofoon en piano kunnen zij putten uit een groot repertoire dat in de loop der jaren ontwikkeld is. Victor en Carlos laten maar al te graag de vele mogelijkheden en de onverwachte en verbazingwekkende wereld voor muziek voor deze twee instrumenten horen. Met muziek van o.a. Claude Debussy, Jules Demersseman , Eugene Bozza, Johann Sebastiaan Bach en Alexander Glazunov.

De andere kaarslichtconcerten vinden plaats (onder voorbehoud van corona) op:

25-10 2020 Philippe Elan – zang en Reijer Zwart – gitaar/piano met Franse chansons

22-11-2020 LEKS met het programma “de Weg”, Ekatarina Levental – zang en harp

24-01-2021 Jacob Olie Trio, piano – viool - cello

28-02-2021 Wheelbarrow Band – Ierse muziek

28-03-2021 Gitaarduo Fernando Cordas – Izhar Elias

Kaarten zijn ALLEEN online te bestellen via: www.dekroonconcerten.nl. Voor elk concert betaalt u € 17,50, dit is inclusief een drankje in de pauze. Een abonnement voor alle zes concerten kost € 90,00 . Kinderen onder de twaalf jaar hebben gratis toegang, als zij begeleid worden door een betalende volwassene. U krijgt antwoord per e-mail. Na betaling krijgt u de toegangskaarten per e-mail toegestuurd. Er is dus géén kassa voor losse kaartverkoop. Dit in verband met de geldende coronamaatregelen van het RIVM, zodat de stichting haar concerten coronaproof kan organiseren.