ANNA PAULOWNA - Zondag 27 november treedt het koor Mescalanza uit Julianadorp op in de Keesschuur samen met de band Silver Lining uit Obdam.


Mescalanza betekent mengelmoes en deze naam is gekozen omdat zowel de leden als het repertoire een mengelmoes is. Er worden liederen gezongen vanaf ca 900 tot heden, van klassiek tot pop. In 2019 bestond het koor 25 jaar en dit werd gevierd met een lustrumoptreden in de Morgensterkerk. Corona gooide daarna roet in het eten, er kon niet worden gerepeteerd of opgetreden. Maar onder de bezielende leiding van onze interim dirigente Marianne Rijnders en met begeleiding van pianist Dick Laan werd begin dit jaar de draad weer opgepakt en kon er weer worden gezongen. En fijn dat er kon worden opgetreden tijdens de Dag van de Muziek en nu in de Keesschuur.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, informatie is te vinden op de website mescalanza.nl. Er wordt gerepeteerd op de donderdagavond in de De Stek in Julianadorp, Middelzand 3502. Een mail sturen kan ook naar mescalanza@gmail.com

Silver Lining is een groep enthousiaste muzikanten die covers van zowel oude als nieuwe popliedjes ten gehore brengt.De band bestaat uit twee zangeressen, een gitarist, bassist en toetsenist. De bandleden zingen en spelen met heel veel plezier muziek die het publiek gegarandeerd zal herkennen en waarderen.

Het concert begint om 14.00 uur
Atelier open 13.00 uur
Adres Keesschuur: Middenweg 9b Anna Paulowna.
toegang: vrij
Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats op 5 min. loopafstand.