HIPPOLYTUSHOEF - Op Zaterdag 8 Oktober verwelkomd De Kas in Hippolytushoef songwriter en multi-instrumentalist Lindsay Clark uit Portland (US).

De Kas organiseert sinds vorig jaar November concerten in de leefkas die in de achtertuin van Dina staat. Dina is zelf ook zangeres en toen ze op Wieringen kwam te wonen voelde ze de behoefte om een plek te creeën waar mensen in een intieme setting konden genieten van muziek met als achtergrond de weilanden en de zeedijk. Vanaf het eerste moment was al het een groot succes, alle concerten die ze tot nu toe heeft georganiseerd verkochten uit.

Ze ontving artiesten zoals; Timo de Jong, Max Poolman en zelf tradt ze ook op. Ditmaal ontvangt Dina een bijzondere dame uit Amerika en dat is wel heel speciaal. Haar booker in Nederland nam contact met Dina op, ze zijn vrienden en hij vroeg of Lindsay in De Kas kon komen spelen, Dina reageerde direct enthousiast en wist dat Lindsay Clark heel goed zou passen tussen de “Wieringers”.

Meer over Lindsay Clark

Songwriter en multi-instrumentalist Lindsay Clark is afkomstig uit Portland, Oregon. Ze heeft een balans weten te vinden tussen traditionele folk, Engelse folk, country en haar eigen versie van experimentele folk, rechtstreeks uit haar ziel. Haar inspiratie vindt ze in klassieke muziek, folk, bluegrass en haar vader’s platencollectie. Ze heeft een unieke en levendige stijl ontwikkeld als artiest, met haar voorliefde voor poëzie, rijke harmonieën en een stijl van autodidactische fingerpicking beïnvloed door Nick Drake, John Fahey en vele anderen.