NEDERLAND - Met de tweede editie van de Nationale Horecadag in zicht, sluit L1NDA zich aan als officiëel Partner van Nationale Horecadag. Naast de grootste open dag voor de horeca is Nationale Horecadag ook dé dag van de horecaprofessional en zetten werkgevers hun medewerkers in het zonnetje.

Samen met L1NDA de hospitality professional op één zetten
L1NDA wil iedereen van een werkplek voorzien, niemand uitgezonderd. Samen met Nationale Horecadag en andere partners willen wij het mogelijk maken om jongeren, 50-plussers, statushouders of arbeidsbeperkten aan een werkplek te helpen in de hospitality industrie. De visie van L1NDA valt erg goed samen met de doelstellingen van Nationale Horecadag en voor ons dan ook de reden om L1NDA als landelijk Partner te verwelkomen. Aldus initiatiefnemer van de Nationale Horecadag, Lennart Maas.

L1NDA ontwikkelt slimme tools voor werknemers en bedrijven binnen de horeca. Alle oplossingen die L1NDA biedt, zetten mensen in de hospitality op één. Waarom? Omdat tevreden hospitality professionals de kwaliteit bepalen van de service die ze bieden, en daarmee dus ook de klanttevredenheid. En tevreden gasten zijn essentieel voor bedrijfssucces. Op Nationale Horecadag zetten wij gezamenlijk de hospitality professional centraal en benadrukken wij hun waardevolle rol voor de Nederlandse horeca.

Wim Jansen, ceo L1NDA, over de samenwerking met Nationale Horecadag:
"Wij zien een wereld vol hospitality professionals die genieten doordat zij op een flexibele, probleemloze en slimme manier kunnen werken. Wij kijken er zeer naar uit om samen met Nationale Horecadag, de horecaprofessional in het middelpunt te zetten op deze landelijke feestdag”

De landelijke feestdag voor de horeca
Nationale Horecadag is een landelijk initiatief gericht op het verbeteren van het imago van de horecabranche en vermindering van het personeelstekort. Tijdens Nationale Horecadag organiseren horecabedrijven workshops, masterclasses, rondleidingen en meet & greets op locatie. Alles om de bezoekers te enthousiasmeren voor de branche en om nieuwe medewerkers aan te trekken. Horeca studenten vanuit heel Nederland gaan op bezoek bij horecabedrijven en werkzoekenden komen binnen met hun CV, maar ook zij – instromers en andere geïnteresseerden zijn welkom tijdens Nationale Horecadag.

Werkgevers zetten werknemers in het zonnetje op 15 april

Op deze landelijke feestdag zetten werkgevers de horecamedewerker in het zonnetje. Er komen speciale Nationale Horecadag vlaggetjes om back of house te hangen en door heel Nederland worden werknemers bedankt voor hun inzet. Zonder hun inzet, geen horeca.