HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 7 maart: "NEDERPOP & LEGENDS" met The Catsaglowband (The Cats) + George Baker (George Baker Selection) in Dancing Partycentrum Marlène aan de Middenweg 207 in Heerhugowaard.


Zaal open: 21.00 uur.
Tickets: Kaarten te koop bij Cafe Marlene (geen fee) of online (met fee) op www.dancingmarlene.nl
Earlybird Tickets €15,00,- = uitverkocht
Regular Tickets: €17,50,-
Deur Tickets €20,00,-

Het wordt een unieke avond met alle muziek & hits van de beste Nederpop Bands uit de jaren 70/80 The Cats + The George Baker Selection uitgevoerd door The Cats Aglowband en een optreden van George Baker. Samen verkochten ze meer dan 85 miljoen singles en hadden 8 no.1 hits!

The Cats Aglowband
De beste Tribute Catsband van Nederland: "The Cats Aglowband" is ook aanwezig op "NEDERPOP & LEGENDS" en gaat beginnen om 21.30 uur. Alle hits van deze legendarische Volendamse formatie The Cats komen in drie sets voorbij live gespeeld door The Cats Aglow Band. The Cats was een popgroep uit Volendam. Ze bestonden van 1964 tot 1985, zij het met enkele onderbrekingen, en waren van 1968 tot 1975 een van de meest succesvolle bands van Nederland. De bezetting bestond uit Cees Veerman, Piet Veerman, Arnold Mühren, Jaap Schilder, Theo Klouwer en (van 1972 tot 1975) Piet Keizer. Jan Buijs was vanaf de oprichting de manager.

Je doet je ogen dicht en denkt dit kan niet waar zijn! Het is net of ze zelf op het podium staan zo goed! Lekker meezingen met Marian, Vaya Con Dios, Lea, Why, One Way Wind, Be My Day, Let`s Dance, Sure He`s a Cat, Scarlet Ribbons enz.

George Baker
George Baker zal een optreden verzorgen met de grootste hits van de George Baker Selection. Als liedjesschrijver schreef hij ruim 600 liedjes en er zijn circa 25 miljoen platen verkocht. Met de groep George Baker Selection scoorde hij onder andere de hits zoals: Little Green Bag, Paloma Blanca, Santa Lucia by Night en Morning Sky. In april 1999 werd Little Green Bag opnieuw uitgebracht, nadat het onderdeel werd van de soundtrack van de film Reservoir Dogs van Quentin Tarantino. In 2001 werkte Hans Bouwens (George Baker) mee aan de One Day Fly-grap van het Kopspijkers-team. In 2005 werd Paloma Blanca opnieuw uitgebracht als Una Paloma Blanca 2005 voor de film Vet Hard. Speciaal voor de commercials van supermarktketen Lidl nam hij in 2017, 2018 en 2019 aangepaste versies op van Little Green Bag. In 2019 was Baker gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de Johan Cruijff ArenA.

Foto`s en alle muziek worden op deze avond op clip vertoond op 13 beeldschermen.Hier moet je bij zijn en mag je niet missen. Dat wordt weer een gezellig avondje uit met een volle dansvloer en lekker meezingen!

www.dancingmarlene.nl