WINKEL - Op zaterdag 19 november organiseert stichting Dot Event voor de zesde maal en muzikaal spektakel in de sporthal van Winkel. Het beloofd weer een fantastische avond te worden met een gevarieerd muzikaal programma.


De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het doel van deze avond is het samenbrengen van muzikanten en muziekliefhebbers van alle leeftijden. Er wordt een podium geboden aan jong en oud.

Jennie Lena zal tijdens dit Dot Event optreden. Tot dit voorjaar was zij te zien in de verschillende theaters waar zij nummers van Michael Jackson vertolkte. Onlangs stond zij nog op het North Sea Jazz festival en dit najaar trekt zij met haar nieuwe band Jennie Lena & the Free Souls door het land.

Niedorps fanfare
Zo’n 80 vrijwilligers zullen vanaf donderdag 17 november tot zondagmiddag 20 november helpen bij de totale organisatie. Geweldig dat zo velen belangeloos willen werken. Het wordt een gevarieerde avond met medewerking van onze zangeressen: Chantal Smak, Kim Wijbenga en Angela Neef. In het voor programma treedt vanaf 19.00 uur de Weelbarrowband op. De Wheelbarrowband staat garant voor een optreden met sfeer en gezelligheid door de juiste mix van bekende en minder bekende nummers. Kortom, zij warmen de zaal al goed op! De after party wordt verzorgd door de Woudrukkers! De winnaar van de populairste partyband van Nederland!

Verder zal onze Thomas een fantastische saxofoonsolo uitvoeren! Kortom, voor elk wat wils!

Naast een goede organisatie valt en staat een succesvol evenement met een sluitende begroting. Om dit evenement financieel mogelijk te maken zijn diverse fondsen aangeschreven die aansluiten bij de doelstelling van dit evenement. Windmolenpark Wieringermeer, Holland kroonse uitdaging, VSB-cultuurfonds en prins Bernard cultuurfonds zijn belangrijke partners voor dit evenement. Daarnaast zijn lokale en regionale bedrijven aangeschreven voor het verstrekken van een eenmalige financiële bijdrage.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via dotevent.nl.