ANNA PAULOWNA -De VSOP Big Band (VSOP staat voor ”Very Special Old People”) bestaat uit 16 zeer ervaren muzikanten. Bij elkaar maken de bandleden al meer dan 800 jaar muziek! De band repeteert in Zeist en speelt toegankelijke “big band jazz” in de stijl van Count Basie en van Duke Ellington.

De band staat onder leiding van Frits Bayens. Byzonder voor de band is dat Frits (Ridder in de orde van Oranje Nassau!) zelf de zeer afwisselende arrangementen op maat van de band heeft geschreven, waardoor de band een unieke klankkleur ten gehore brengt.

De songs van Frank Sinatra en zijn arrangeurs vormen de kern van het concert van de VSOP, met als stersolist-zanger Robert Brekelmans uit Oosterhout, speciaal voor deze gelegenheid gevraagd. Robert evenaart met o.a. “Mack the Knife” en I’ve got you under my skin” Frank Sinatra in performance, dictie, zuiverheid en timing. Robert heeft een prachtige stem en toevallig ook nog blauwe ogen!

Het wordt een uniek concert uitgevoerd door een zeer speciaal gezelschap, met de smaak en klasse van een grand cru V.S.O.P!

Zaal open vanaf 13.00 uur, aanvang concert 14.00 uur

Adres: Keesschuur Middenweg 9b, Anna Paulowna

Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 min loopafstand.