HIPPOLYTUSHOEF - Op Vrijdag 25 November verwelkomd De Kas in Hippolytushoef songwriter Rose Marin uit Haarlem die momenteel meedoet aan de Popronde!

De Kas organiseert sinds vorig jaar November concerten in de leefkas die in de achtertuin van organisator en zangeres Dina staat. Toen Dina op Wieringen kwam te wonen (in 2021), voelde ze de behoefte om een plek te creëren waar mensen in een intieme setting konden genieten van muziek met als achtergrond de weilanden en de zeedijk. Vanaf het eerste moment was al het een groot succes, alle concerten die ze tot nu toe heeft georganiseerd verkochten uit.

Ze ontving artiesten zoals; Lindsay Clark (US), Timo de Jong, Max Poolman en zelf trad ze ook op. Ditmaal ontvangt Dina een bijzondere dame uit Haarlem, namelijk, Rose Marin. 'Daar kijken we erg naar uit!' Zegt organisator Dina. 'Ik vind het belangrijk dat ook vrouwen goed vertegenwoordig worden in de muziek industrie en vaker een podium krijgen. De cijfers liegen er niet om en de verdeling in de programmering van artiestes en songwriters is niet in balans. 'Ik concentreer mij op de gelijkwaardigheid, want dat vind ik erg belangrijk!'. Rose Marin heeft een prachtige stem en maakt hele mooie persoonlijke nummers. 'Ik ben er zeker van dat de "Wieringers" een hele mooie avond gaan beleven', zegt Dina.

Meer over Rose Marin:

De woorden op papier zetten, is voor Rose Marin de enige manier om haar verhaal te vertellen. Waar ze in het echte leven een gesloten boek is, geeft ze zich in haar muziek volledig bloot. In een blend van Americana en folk, komen herkenbare situaties in ieders eigen verbeelding tot leven.

Event:

Datum: Vrijdag 25 november 2022
Aanvang: 20.00 uur
Kaartjes: 12,50 euro

Kaarten verkrijgbaar via: http://dinamusic.nl/dekasconcerten