SCHAGEN - Leerlingen en docenten: Een muzikaal festijn op zondag 16 april.

Aanvang 13 00 uur: ’Blue Planet’ voor harpensemble.
Entree: € 2,50 Jeugd tot 16 jaar: € 1,00


Leerlingen harp van Colet Nierop van muziekschool Da Capo Schagen, centrum voor de kunsten Artiance Alkmaar en De nieuwe muziekschool Uitgeest spelen samen ’ Blue Planet’.De schitterende compositie van Inge Frimout-Hei voor multi-level harpensemble. Geïnspireerd op de waanzinnige beelden van de Aarde door astronaut Dirk Frimout tijdens zijn ruimtereis in het ruimteschip Atlantis.

Aanvang 14.30 uur: Da Capo leerlingen gaan Voorspelen
Entree: € 2,50 Jeugd tot 16 jaar: € 1,00


Dé gelegenheid om de leerlingen in de spotlights te zien schitteren. Het jaarlijkse voorspelen door leerlingen van muziekschool Da Capo. Ze hebben flink geoefend, ieder op eigen niveau, om samen een prachtig programma neer te zetten. Graag laten zij hun publiek (bestaande uit ouders, broertjes & zusjes, en overige familieleden) hun muzikale vorderingen horen. Het belooft weer een muziekfestijn van de eerste orde te worden.

Aanvang 16.30 uur: Da Capo Docentenconcert
Entree: € 5,00 Jeugd tot 16 jaar: € 2.50

Diverse stijlen trekken voorbij in een muzikale revue, gepresenteerd door vakmusici!Wat is er nu leuker om als docenten in verschillende disciplines samen muziek te kunnen maken? De docenten van Da Capo zetten hun beste beentje voor. Een aantal docenten zullen klassieke stukken ten gehore brengen. Zeker zullen de nieuwe docenten Teake Ettema (Contrabas), Wobbe Visser (Drums) en Kees Romers (saxofoon) te horen zijn in een jazzkwartet met Jan Doedens op de piano. Ook zal Timna Raven een aantal stukken zingen met dit kwartet. Het belooft een veelzijdig concert te worden, waarin vele stijlen de revue zullen passeren.