HIPPOLYTUSHOEF - Zondag 27 november om 15.30 uur komt Muziektheatervoorstelling De Grens naar de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef. De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg (die eerder in november 2020 gebracht werd). Daarin vertelde zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht als 16-jarige uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die veilig eindigde op een politiebureau op de Wallen in Amsterdam.


De Grens begint daar waar De Weg eindigt: een asielzoekerscentrum, waar het wachten en de procedure voor een verblijfstatus oneindig, uitzichtloos en hopeloos lijken. Waar een zestienjarige Ekaterina droomt van een carrière als operazangeres. Maar snel wordt haar geleerd dat zij, omdat ze bij aankomst in Nederland al zestien jaar oud is, kansarm is!

Kansarm? Hier staat nu een diva, een theaterpersoonlijkheid die haar publiek van begin tot eind geboeid houdt, die zingt en acteert als de operazangeres die zij droomde te worden!

Met de Grens vertelt Ekaterina in een indrukwekkende one-woman show over een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek!

Voor meer informatie: www.leks.nu/de-grens

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar via www.dekroonconcerten.nl of per telefoon bij Gideon : 0227 72 02 04. Ook nog verkrijgbaar voor aanvang van het concert in de kerk voor € 17.50, Dit is inclusief een pauze consumptie.