NIEUWE NIEDORP - Op zaterdagavond 1 juni wil je hierbij zijn. Michael. David. Whitney. George. Hans. Frank. Henny. Jon. Phil. Je hoort ze allemaal, en nog véél meer. De Awesome 80's Live!-band, met 8 ervaren muzikanten uit de regio, speelt in Café Prins Maurits in Nieuwe Niedorp een dynamische mix van wereldhits uit de jaren '80 – inclusief leuke anekdotes! Een DJ verlengt het feest met meer 80's-hits tot 02.00. Kaarten kun je online bestellen.


Magie van de 80's

Spits jij bij veel jaren 80-hits je oren, en voel je de magie? Duik dan vol overgave een paar uur terug in de tijd. Geniet met je vrienden, date of familie van een strakke liveshow vol onvergetelijke muziek die generaties blijft fascineren en inspireren. In de grote zaal van het regionaal bekende café zullen alle voorwaarden voor een mooie, gezellige avond aanwezig zijn, vol pakkende muziek. Vanaf 20:00 gaat de zaal open, de liveshow start rond 21:00.

POP-explosie

De popcultuur explodeerde in dit roerige decennium. Spraakmakende gebeurtenissen, nieuwe trends, stijlen, technieken én maatschappelijke bewegingen vochten om aandacht. Het bracht ons internationale popiconen als Madonna en Michael Jackson, meeslepende new wave van bands als Spandau Ballet, sentimentele ballads en energieke hardrock van acts als Van Halen. De nederpop beleefde ook een wederopstanding door o.a. Doe Maar en Het Goede Doel.

De Awesome 80's Live!-band geeft jou op 1 juni kippenvel bezorgende hits uit de 80's. Absorbeer de innovatieve sounds, prikkelende teksten en pakkende ritmes. Internationale en nationale hitlijsten vormden de snoeppot waaruit gretig is gegraaid! Klap, dans en zing mee, samen met je vrienden en familie. Na de liveshow draait een DJ tot 02.00 meer te gekke 80's-platen.

Tijdig tickets bestellen

Zorg dat je op 1 juni de zaal in kunt. Bestel nu jouw ticket(s) eenvoudig en betrouwbaar online. Ze kosten €12,50 + €1,- servicekosten. Bestellen doe je via deze link: https://eventix.shop/taa6tt8q (of ga eerst naar de website van de Prins Maurits). Kaartverkoop aan de deur vindt op de avond zelf mogelijk ook nog plaats, maar nu bestellen garandeert dat je er zeker bij kunt zijn!