SCHAGEN - Wordt het niet eens aanpaktijd voor het ’ontdingen’ in ons hoofd? Waarom zijn mannen veelal korter van stof dan vrouwen?

Actrice, presentatrice en zangeres Astrid Cattel treedt deze dag echt aan in ons theater! Hierbij deelt zij haar positieve energie, verbazing en emotie. Haar gevoelige karakter gaat Astrid in deze goudeerlijke voorstelling bepaald niet uit de weg. En dat nog wel mèt de nodige zelfspot. Zij neemt luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties.

Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan
De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeen gebracht in de cabareteske voorstelling ’ECHT’. Doordat Cattel haar persoonlijke warmte hierin verweven heeft, maakt dat het, door haar pianist begeleid, geheel tot chique en charmant amusement.

Actrice, zangeres en presentatrice Astrid Cattel is onder meer sinds 10 jaar de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De TV-Kantine.

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Datum: zondag 13 november 2022
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 16, 00 uur