SCHAGEN - Onder de noemer ’Victorie on Tour’ treedt Podium Victorie (hét Alkmaarse poppodium ) buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent Sterre Weldring.

In en rondom Alkmaar doet Sterre Weldring een aantal bijzondere locaties aan. Van kleine kerken tot uitzonderlijke zalen. De supportacts bij haar tournee zijn door veelbelovende regionale artiesten, evenals Sterre zelf (nu nog even) is.

Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ’melancholische Indie-pop’, schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Ze probeert deze emoties te ontwarren. Niet alleen om zelf dichter bij de waarheid te komen, maar ook om anderen daarmee troost te bieden.

Dit doel bracht haar al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2.
Oktober dit jaar verschijnt haar tweede EP, ’Hope & The Aftermath’, die ze tijdens ’Victorie on Tour’ live ten gehore zal brengen.

In het voorprogramma bij dit concert treedt Sophie Janna aan die, voordat ze haar eigen nummers op het podium durfde te delen, eerst nog met het duo The Lasses de wereld over trok.

Datum: zondag 3 december 2023
Aanvang: 15.30 uur
Entree: € 12,50


Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl