ANNA PAULOWNA - Op zaterdagavond 18 maart speelt GO NUTZ! dè Herman Brood trip in de Polderei in Anna Paulowna. De band stond al 2 keer eerder geprogrammeerd bij de Polderei, maar door omstandigheden gingen de optredens niet door. Nu gaat het er echter van komen en vanaf 21.00 uur is het showtime. GO NUTZ! neemt het publiek op de deze Saturday night mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest ooit!

De negen muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood en nemen het publiek mee naar de verschillende periodes uit z’n lange carrière.

GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij GO NUTZ! op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten.

Maar er is natuurlijk veel meer moois te ontdekken in de muziek van Brood. Uit de jaren ’70 staan de iconische albums “Street”, “Sphritz” en “Cha Cha” garant voor een feest van herkenning. Bekende songs volgen elkaar in hoog tempo op. Via de jaren ’80 en het eerder genoemde album “Go Nutz” komen we na een reis vol met rock ’n roll, ballads, funk en recht-toe-recht-aan rock uiteindelijk bij de ultieme no. 1 hit van Brood; “My way”.

Uiteraard een nummer met een hoog mee-zing-gehalte en de nodige kippenvelmomenten.

Meer info via https://www.facebook.com/Polderei
Video suggestie https://www.youtube.com/watch?v=WKfF3qmRVh8