WINKEL - De vrouwen van Winkel hebben zondag een uitgelezen kans laten liggen om de titel binnen handbereik te hebben. De ploeg van trainer John Bijvoet verloor in eigen huis met 0-3 van WSV '30 waar het voldoende mogelijkheden kreeg om een goed resultaat neer te zetten.

Aangezien ook directe concurrent De Kennemers onderuit ging viel de pijn na afloop gelukkig nog wat mee, en blijft het verschil naar de nummer twee vier punten met nog drie wedstrijden te gaan. Tegen WSV '30 werd het een felle pot die in het eerste kwartier gelijk op ging. De 0-1 kwam letterlijk uit de lucht vallen toen een corner, door de wind gedragen in de verste hoek vloog. 'Hierna kregen we zeker vijf keer een honderd procent kans om gelijk te komen', vertelde elftalleidster Marijne Euser na afloop. Het geluk ontbrak echter bij de pogingen van Jaimy Visser, Noortje Verschuur, Simone Koopman, Madelon Swart en Maryze Borst.

Nog zuurder was dat de gasten kort na rust op 0-2 kwamen en wat Winkel ook probeerde de bal wilde er ook hierna niet in. Met de 0-3 in de slotfase was het duel definitief beslist en was het Winkel zelfs niet gegund om de eer te redden toen Borst ook nog eens een strafschop miste.

'De strijd om de titel blijft razend spannend, maar ik hoop en weet dat we dit over de streep kunnen trekken', aldus Euser. 'Volgende week bij KFC moeten we er weer staan.'