HEERHUGOWAARD - Zondagmiddag werd de op 8 december gestaakte wedstrijd tussen Hugo Boys en Winkel uitgespeeld. Een wedstrijd die eigenlijk geen wedstrijd meer was gezien de 0-3 voorsprong die Winkel toen al had opgebouwd. De gasten klaarden vanmiddag het karweitje in een half uurtje en liepen nog verder uit (1-6).

De wedstrijd was op 8 december nog geen uur oud toen het noodlot toesloeg voor verdediger Bas Haisma die met een zware blessure per ambulance het veld moest verlaten. Waar Winkel wellicht had gedacht dat een sterk aanvallend Hugo Boys het de gasten nog moeilijk kon maken daar werd men geen strobreed in de weg gelegd.

Sterker, Winkel mocht de score nog verder uitbouwen door persoonlijke fouten van de thuisploeg. Het was dan ook onduidelijk met welke gedachte de thuisploeg het veld had betreden want de ploeg van trainer Slaager liep als kippen zonder kop, en zonder enige bezieling over het veld. Voor het Winkel van Remy Zoer was het dan ook een koud kunstje om verder uit te lopen en zo geschiedde door treffers van Jeroen Smit en Rick Fijnheer (2x). Tussendoor mocht Hugo Boys nog wel de spreekwoordelijke eer redden via Jesper Hoogland.

Door de zege komt Winkel nu op vijf punten van koploper DWOW, en laten die beide teams nu zondag tegen elkaar spelen in Winkel. Hugo Boys blijft in zwaar weer verkeren in 3A en speelt komende zondag thuis tegen middenmoter VVW.