WINKEL - VV Winkel heeft zch enigszins gerevancheerd voor een smadelijke nederlaag die het eerder dit seizoen leed bij Always Forward. Waar men toe met 9-2 ten onder ging, daar wist men de Hoornse opponent nu op 2-2 te houden.

En dat was op zich een prestatie want Always Forward was de betere ploeg, al kwam de thuisploeg via Chris Ursem op voorsprong. Met kunst en vligwerk bleef de thuisploeg van trainer Marcel Ris vervolgens tot de rust overeind.

Ook na de rust hield Winkel lang stand, maar in de slotfase dreigde het alsnog mis te gaan toen Always Forward door doelpunten van Stan Prins en Cemil Zaal op voorsprong kwam. De Hoornse formatie kreeg vervolgens nog een aantal kansen om de overwinning veilig te stellen, maar het doelpunt viel in de slotseconde aan de andere kant. Na een corner was het opnieuw Ursem die het punt wist te redden voor Winkel.