HIPPOLYTUSHOEF - Tijdens een schooldag krijgen kinderen tijd om te pauzeren en te lunchen. Dit draagt bij aan de evenwichtige verdeling van de onderwijsactiviteiten over de dag. Veel scholen vinden het tegenwoordig wenselijk dat leerlingen tussen de middag op school blijven. Dat gebeurt veelal in het kader van een continurooster. Het is alom bekend dat een groot deel van de jeugd te weinig beweegt. Succes heeft zich als doel gesteld om meer kinderen aan het sporten te krijgen en dat begint op school.

Ouders
Voetbal is de grootste sport van Nederland en iedereen moet mee kunnen doen. Het leuke is dat je met een paar voetbalschoenen en een bal al van start kan. Maar dan zijn er natuurlijk wel ballen nodig. Veel ouders van kinderen op de Kei, de Henricus en de kinderopvang Hollands Kroon zijn vrijwilliger bij v.v. Succes. Deze ouders kregen het idee om ballen te sponsoren aan de scholen. Zodoende kwam het verzoek van de ouders of Succes hier niet wat in kan betekenen, aangezien Succes zich als doel heeft gesteld leden en niet-leden meer aan het sporten te krijgen.

Ballen van Succes
Dit verzoek van ouders is met veel enthousiasme onthaald bij Succes. Met name omdat dit zo goed aansluit bij de doelstelling om kinderen, lid en niet-lid, meer aan het sporten te krijgen en zo een gezondere toekomst te geven.

Daarom trokken Raymond Leever (voorzitter jeugdcommissie) en Dennis Klein (secretaris) er op uit om ballen uit te delen op de scholen. Zodra Raymond en Dennis het schoolplein op kwamen lopen, begonnen de kinderen meteen te voetballen met de nieuwe ballen. Het was nog lastig om ze terug te krijgen voor een foto.

Gezien het enorme enthousiasme van de kinderen wil Succes volgend jaar graag weer ballen doneren.
Lidmaatschap Het lidmaatschap bij v.v. Succes is het meest inclusieve lidmaatschap dat je in deze tijd voor jouw zoon of dochter kunt afsluiten. Naast het reguliere voetbalaanbod voor jongens én meisjes worden er gedurende het jaar diverse andere activiteiten georganiseerd. Het enige dat je naast het lidmaatschap zelf moet aanschaffen zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers. Daarnaast is het lidmaatschap toegankelijk voor elke ouder. Zo maakt ons lidmaatschap ook onderdeel uit van de regeling Meedoen Hollands Kroon. Daarnaast is er binnen Succes ook een speciaal jeugdfonds zodat geen enkel kind buitenspel hoeft te staan.


Wil je jouw zoon of dochter aanmelden?
Meer informatie staat op de site van succes www.vvsucces.com of mail voor meer informatie naar info@vvsucces.com.