ANNA PAULOWNA - VIOS W heeft forse averij opgelopen in de strijd om de titel. Omdat de ploeg van trainer Jurg Bosman op bezoek bij Kleine Sluis met 1-0 onderuit ging is de achterstand op koploper Vitesse '22 opgelopen tot acht punten.

Thuisploeg Kleine Sluis had de accenten duidelijk op de verdediging gelegd met de komst van de titelkandidaat. VIOS was echter zelf ook niet in staat om zich daardoor heen te spelen. In balbezit was de ploeg uit Warmenhuizen slordig waardoor de thuisploeg vrij gemakkelijk overeind bleef.

Toen deze vijf minuten na de rust ook nog op voorsprong kwam door een mooie knal van Jeroen Woutering. VIOS probeerde nog van alles, maar naarmate het duel vorderde leek het geloof steeds meer weg te zakken en in de stand kwam dan ook geen verandeing meer.