SCHAGEN- Zondag 7 juli wordt de Tour de Soes weer gereden ! Deze zomerse fietstocht is inmiddels ruim 15 jaar traditie in en om Warmenhuizen. De laatste twee jaar zijn vier nieuwe opstap- en aankomstplaatsen aan de Tour de Soes toegevoegd: Den Helder, Anna Paulowna, Schagen en Langedijk e.o.

De toertocht is bedoeld voor jong en oud, waarbij deelnemers kunnen kiezen tussen gezellige of meer sportieve rondjes van 15, 30, 60 of 120 kilometer. De routes leiden langs de mooiste plekken in de kop van Noord-Holland. De 30-kilometer routes zijn dit jaar bijzonder, omdat ze onderweg gecombineerd zijn met bedrijfsbezoeken. Deelnemers kunnen de routes vooraf downloaden en in de fietscomputer zetten via de website: www.tourdesoes.nl.

De opstap- en aankomstplaatsen zijn omgetoverd tot ware evenemententerreinen. Er is muziek, een loterij en natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht.

Wat velen niet weten is dat de organisatie van dit geweldige evenement in handen is van Rotary. Uiteraard doen de clubleden van Rotary kosteloos mee om er voor iedereen een leuke dag van te maken.
Met de opbrengst van de Tour de Soes helpen de Rotaryclubs uit de Noordkop jaarlijks vele plaatselijke verenigingen die sportieve, culturele en ondersteunende activiteiten voor onze jeugd organiseren.

Deelname aan de Tour de Soes bedraagt voor kind eren slechts € 2,50. Volwassenen betalen
€ 7,50. We hopen u ook te mogen verwelkomen!
Nieuwsgierig geworden ? Voor informatie en aanmelding kunt u kijken op: www.tourdesoes.nl.