HIPPOLYTUSHOEF - Met veel plezier kondigt het bestuur van v.v. Succes de terugkeer aan van Marco Kuut. Marco zal met ingang van het seizoen 2022/2023 trainer worden van de O19-selectie. Daarnaast zal hij aanspreekpunt zijn voor de andere jeugdtrainers binnen de club met als doel om de jeugd van v.v. Succes naar een hoger plan te brengen. Zo begint hij per direct al met het begeleiden van onze Voetbalkadercoaches en de implementatie van een centrale opleidingsweg.

Marco komt uit de eigen Succes-gelederen, als jeugdspeler heeft hij alle elftallen doorlopen waarna hij in 1984 debuteerde in de hoofdmacht. Na zijn actieve carrière als speler is hij ook zijn trainerscarrière begonnen bij Succes. Zo heeft hij de O17 en O19 (vroeger beter bekend als de A's en B's) getraind en maakte hij de A1 met onder meer Maikel Hoekstra, Job van den Esschert, de gebroeders Doesburg en de gebroeders De Koning, kampioen in 2009. In het seizoen daarna werd Marco door Gosse Bosma als assistent bij het eerste elftal gehaald die hij vervolgens in 2011 opvolgde. Zijn grootste succes als trainer bij Succes beleefde hij in 2014 toen hij met Succes 1 kampioen werd en promoveerde naar de 4e klasse. Daarna vervolgde hij zijn trainerscarrière bij Flevo en Geel-Zwart. Met Geel-Zwart is hij - net als Succes 1 - momenteel nog in de race voor promotie naar de 3e klasse.

De familie Kuut is gelukkig geen onbekende op het sportcomplex aan de Belterlaan. Zij voorzien al decennia lang in talentvolle spelers en speelsters die met trots het blauw-zwart van Succes of groen van Tonegido verdedigen. Al met al een familie die het verenigingsleven op Wieringen een warm hart toedraagt. Succes kijkt dan ook uit naar een vruchtbare hernieuwde samenwerking.