HIPPOLYTUSHOEF - Op maandag 15 maart en dinsdag 16 maart jongstleden hebben alle kinderen van basisschool de Kei en basisschool Henricus een speciale gymles gevolgd. De gymles is namelijk verzorgd door voetbalvereniging Succes.


Lekker buiten sporten
Normaal gesproken sporten de kinderen van de basisscholen in Hippolytushoef in de gymzaal van de sporthal. Voor deze keer had Succes echter een verrassing en mochten de kinderen buiten sporten op de velden van Succes.

Succes had trainers geregeld die de gymles met ondersteuning van meester Freek verzorgden. Op het A veld waren verschillende oefeningen uitgezet die de leerlingen 1 voor 1 gingen doen. Zo begon de gymles met een oefening waar de leerlingen in een vierkant moesten dribbelen met de bal, daarna stond er een slalom parcours klaar, gevolgd door ‘afronden op doel’ en als laatste uiteraard een partijtje.

Bij het partijtje viel het met name op dat de meiden graag tegen de jongens wilden voetballen!

Succes wil er voor de jeugd zijn
Bij iedereen is bekend dat kinderen moeten bewegen en onderling contact nodig hebben. Dit is goed voor de lichamelijke maar ook zeker voor de sociale ontwikkeling van kinderen.

Bij Succes kunnen kinderen in teamverband buiten sporten tijdens trainingen en wedstrijden. Maar ook buiten de trainingen en wedstrijden wil Succes er zijn voor leden. Er zijn dagelijks wel groepjes op het trainingsveld die onderling aan het voetballen zijn. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een pannaveld waar een balletje getrapt kan worden wanneer jeugd daar zin in heeft.

Elke week voetbal tijdens corona
Dat Succes zich inzet voor de leden blijkt ook wel uit het afgelopen jaar. Elke week zijn er de gewone trainen en in de weekenden onderlinge wedstrijden, clinics, speciale trainingen, voetgolf en dit weekend zelfs een clinic van Streetkings.

Streetkings is een bedrijf dat zich bezighoudt met het straatvoetbal en het doorgeven van de passie straatvoetbal aan de volgende generaties. Zij zijn onder meer bekend van de game FIFA. In deze game heeft streetkings eigen karakters en hebben de motion capture gedaan voor alle FIFA games. En zijn dus dit weekend bij Succes.

Lid worden?
Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu in de buitenlucht sporten? Meld je dan aan bij via de website www.vvsucces.com. Voor informatie mail info@vvsucces.com.