HIPPOLYTUSHOEF - Op 15 en 16 maart jl. had v.v. Succes de gymlessen van de Kei en de Henricusschool overgenomen. In plaats van sporten in de gymzaal, werd er nu een training gegeven op het A-veld voor de tribune van v.v. Succes. Kinderen die na deze les enthousiast waren geworden, konden zich daarna inschrijven voor een serie trainingen op vrijdagmiddag. Maar liefst 42 kinderen, 24 meisjes en 18 jongens, uit groep 3 t/m groep 8 hadden zich hiervoor aangemeld. Zij kregen vanaf 2 april elke vrijdag een circuittraining van enkele jeugdtrainers bij v.v. Succes.


Onontdekt talent
Van de 42 aanmeldingen waren er 30 nog geen lid van v.v. Succes. Opmerkelijk, aangezien er tussen deze spelers en speelsters ontzettend veel talent rondliep die ondanks hun geringe meters op voetbalschoenen al een aardig balletje konden trappen. Elke training werd - zoals het hoort - afgesloten met partijtjes, dat door menig voetballiefhebber vaak wordt gezien als het leukste onderdeel van een training.

Diploma-uitreiking
De laatste training werd afgelopen vrijdag afgerond en ondanks de vakantie was de opkomst nog altijd erg hoog. Bij deze training werden alle spelers gemixt en werd er een toernooi gespeeld. Aan het eind van de training ontvingen alle deelnemers een heus Voetbaldiploma. Uiteraard was iedereen geslaagd!

Spelen op niveau
Inmiddels zijn er al een aantal spelers uit deze groep lid geworden van v.v. Succes. Mocht jouw zoon/dochter nu niet hebben meegedaan aan deze trainingen, dan is hij of zij alsnog van harte welkom. Omdat er bij v.v. Succes teams zijn in alle leeftijdscategorieën, kan elk kind op zijn niveau en met leeftijdsgenootjes spelen. Ook zullen er volgend seizoen twee teams voor meisjes worden ingeschreven, een O11 en een O13 team.

Oranjefestival
Dat v.v. Succes zich inzet voor de leden, blijkt ook wel uit het afgelopen jaar. Ondanks dat er door de coronamaatregelen geen competitie mogelijk is, zijn er naast de gebruikelijke trainingen in de weekenden onderlinge wedstrijden, clinics, speciale trainingen en een voetgolftoernooi. Binnenkort is er zelfs een echt Oranjefestival waar ieder kind, lid of niet, zich voor kan aanmelden. Meer informatie over dit Oranjefestival vind je op https://www.knvb.nl/oranjefestival/ouders

Lidmaatschap
Het lidmaatschap bij v.v. Succes is het meest inclusieve lidmaatschap dat je in deze tijd voor jouw zoon of dochter kunt afsluiten. Naast het reguliere voetbalaanbod voor jongens én meisjes worden er gedurende het jaar diverse andere activiteiten georganiseerd. Het enige dat je naast het lidmaatschap zelf moet aanschaffen, zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers. Daarnaast maakt ons lidmaatschap ook onderdeel uit van de regeling Meedoen Hollands Kroon, wat betekent dat het toegankelijk is voor elke ouder. Tevens is er binnen v.v. Succes een speciaal jeugdfonds zodat geen enkel kind buitenspel hoeft te staan.

Wil je jouw zoon of dochter aanmelden, kijk dan op https://www.vvsucces.com/lidmaatschap of mail voor meer informatie naar info@vvsucces.com.