HIPPOLYTUSHOEF - Voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef werkt vanaf 2016 tot volle tevredenheid samen met Aaron Kors van Sportsking uit Jubbega. Dit bedrijf levert kleding en materialen. Sinds vorig seizoen is dat bij Succes de kleding van Robey. Een bekende naam uit het verleden die sinds enkele jaren weer stevig aan de weg timmert. Diverse clubs in het betaalde voetbal spelen in dit vooruitstrevende merk, dat het echte voetbalgevoel uitstraalt. Zij spreken bijvoorbeeld graag over de ‘liefde voor jouw clubshirt’.


Karakteristiek
Omdat Succes wel weer toe was aan een nieuw tenue is er door de mensen van Succes, Sportsking en Robey hard gewerkt aan een mooi nieuw tenue. Technisch helemaal van deze tijd, maar in uitstraling is het karakteristieke blauw-zwart gestreepte shirt klassiek. Met daaronder, zoals het hoort, een blauwe broek en blauwe kousen.

Reservetenue
Naast dit tenue is er ook een reservetenue gemaakt voor de wedstrijden waarin het blauw-zwart niet gedragen kan worden. Hiervoor is gekozen voor een overwegend wit shirt waar subtiel vervaagde blauw-zwarte verticale banen aan de onderzijde van het shirt de Succes-identiteit tonen. Dit wordt gecomplementeerd met een zwarte broek en witte kousen.

Goud
Het logo van de Wieringer club komt bij beide tenues op het hart en op de broekjes terug. Ook dit logo is klassiek, maar technisch volledig up-to-date. De badge is gemaakt van rubber, waardoor het mogelijk is om de gouden details zo te maken, dat ze ook echt van goud lijken te zijn gemaakt.

Sponsor
Op de shirts prijkt het logo van Uw Slager Piet Ottens. Dit bedrijf is reeds jaren de hoofdsponsor. Op bijgaande foto, gemaakt door Henk-Jan Wittink van Wieringernieuws, ziet u de selectie en staf van Succes samen met Aaron Kors van Sportsking en de trotse sponsoren Marcel Hoekstra en Piet Ottens.