HIPPOLYTUSHOEF - Door de steeds strenger wordende maatregelen zijn er minder mogelijkheden om te sporten. Maar bewegen is gezond voor zowel lichaam als geest. Zonder beweging is de kans op somberheid, slaapproblemen en minder sociale contacten bij de jeugd groter. Wat doet v.v. Succes in deze tijden? Want wanneer je langs Hippolytushoef rijdt, valt het meteen op: in het donker branden de lichten op de trainingsvelden van v.v. Succes.

Onderlinge wedstrijden, activiteiten en trainen
“Het kost onze vrijwilligers heel wat extra inzet, maar wij zijn er voorlopig weer in geslaagd om een leuk programma voor de jeugd neer te zetten”, zegt Raymond Leever (voorzitter jeugdcommissie). “Uiteraard blijven wij in teamverband trainen en organiseren wij de nodige onderlinge wedstrijden. Bovendien hebben we weer verschillende andere activiteiten op het programma staan”.

Eerdere activiteiten die Succes heeft georganiseerd bovenop trainingen en onderlinge wedstrijden waren bijvoorbeeld een voetgolftoernooi, clinics van de hoofdtrainer en parcourstraining.

Pannacourt mede dankzij de grote clubactie
Ook buiten de georganiseerde trainingen, wedstrijden en activiteiten wil Succes wat voor de jeugd doen. Zo was het doel van de grote clubactie om een panna court op het terrein te krijgen. Er wordt momenteel hard gewerkt om deze te realiseren. “We willen een echt panna court dus één die groot genoeg is om met een groepje op te voetballen”, zegt Patrick Mulder (voorzitter). “We zijn momenteel verschillende opties aan het bekijken en in overleg met de gemeente. Het doel is om dit jaar het panna court klaar te hebben. Wanneer iedereen die op het court speelt het dan ook netjes houdt, kan de jeugd hier altijd lekker in de buitenlucht op voetballen”.

“Het is leuk om te zien dat er regelmatig groepjes jongeren lekker voetballen bij ons op het terrein”, zegt Remco Hagedoorn (vice-voorzitter). “We zijn een voetbalclub en daar moet worden gevoetbald”.

Regels volgens
“Succes heeft ondertussen de nodige protocollen klaarliggen”, zegt Dennis Klein (secretaris). “Ook hebben we simpele, maar duidelijk looproutes en zijn de leden ondertussen gewend aan de regels. Leden weten de weg en ouders die hun kroost op komen halen wachten in hun auto op het parkeerterrein. Wij doen er alles aan om onze leden te laten sporten bij ons op het terrein.”

Lid worden?
Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu lekker in de buitenlucht sporten? Meld je dan aan bij via de website www.vvsucces.com. Voor informatie mail info@vvsucces.com.