SCHAGEN - Terwijl alle wedstrijden in de regio werden afgelast en het hemelwater gestaag uit de lucht kwam werd er op het kunstgrasveld van Schagen United gewoon gespeeld. En daar had de fusieclub na afloop geen spijt van want de ploeg van trainer Sem Wokke nam in de tweede helft afstand van VZV (3-0).

Terwijl de openingsfase voor de gasten uit 't Veld was waarbij keeper Blaauboer eenmaal handelend moest optreden groeide Schagen United na een half uur steeds meer in de wedstrijd. Buiten een aantal kansen die werden verijdeld door doelman De Jong wist Milan Bakker de lat te raken waardoor men met 0-0 ging rusten.

De sterke eindfase van de eerste helft trok de thuisploeg in de tweede helft door en binnen een kwartier was het duel feitelijk gespeeld door doelpunten van Robbert-Jan Klein en Christiaan Schoen. Een kwartier voor tijd gooide Bakker het duel definitief in het slot: 3-0.