WERVERSHOOF - De dames van JuRo Unirek VZV2 hebben de regiofinale bereikt door een ruime overwinning op VVW.

VZV moest in de beginfase wel behoorlijk wennen aan dit harsloze duel. VVW kon goed bijblijven en nam halverwege de eerste helft zelfs een 7-6 voorsprong. Carmen van der Kroon zette met twee treffers VZV weer op een voorsprong en het team van coach Ard de Ruiter ging steeds beter draaien. VZV vergrootte de voorsprong waar Lynn Klesser de laatste treffer voor het rustsignaal van het prima fluitende scheidsrechterskoppel voor haar rekening nam (10-15)..

Het team van JuRo Unirek/VZV kwam na de rust meteen goed uit de kleedkamer. Binnen drie minuten had Renee Kolken de VVW goalie al drie keer het nakijken gegeven. VZV had de smaak goed te pakken en bereidde de voorsprong door Demi Worst, Lyn Klesser en Romy Zengerink verder uit 12-21. Daar waar de speelsters van VZV er lustig op los scoorden stond keepster Lisanne Bakker met uitstekend keeperswerk en prima reddingen VVW behoorlijk in de weg. Het slotakkoord van dit bekertreffen waarin VZV geen moment in gevaar iss geweest was ook voor de Veldtemers. Jet Jimmink scoorde eerst nog twee gave treffers maar Lynn Klesser nam de laatst 2 treffers voor het superieure team van Ard de Ruiter voor haar rekening en werd met 8 treffers topscorer. Eindstand 19-31. Door dit resultaat heeft JuRo Unirek VZV2 de regiofinale behaald die gespeeld gaat worden tegen de A1 Junioren van VOC uit Amsterdam.

Doelpunten: Lynn Klesser 8, Jet Jimmink 4, Renee Kolken 4, Carmen v d Kroon 4, Romy Zengerink 3, Demy Worst 2, Tessa Fijnheer 2, Albertine Abube, Krissy Hogervorst, Britt Stammes en Lotte Houtenbos allen 1.