'T VELD - De reserves van Juro Unirek/VZV hebben hun eerste wedstrijd in de Tweede Divisie overtuigend gewonnen.

Na een 4-0 voorsprong stond het halverwege de eerste helft 6-2 waar Wijhe ’92 weinig tegenover kon stellen. VZV dicteerde en bepaalde de wedstrijd en het team van Ard de Ruiter bleef er lustig op los scoren.Vooral Carmen van de Kroon wist het net achter de overigens uitstekend keepende Susan Koekoek regelmatig te vinden. Ook Iris Hoekinga verdedigde haar doel met verve waardoor de thuisploeg bij het rustsignaal van de bekwaam fluitende scheidsrechters Buchner en Sinnige een comfortabele voorsprong wist te nemen. Bij VZV werd er door nagenoeg alle speelsters gescoord en was het Zoë de Bruine die met een pegel het laatste doelpunt voor de rust voor haar rekening nam. Ruststand 15-7.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld waar de promovendus overheerste en op een ruime en verdiende overwinning afstevende. Met keepster Eva van Stralen onder de lat ging VZV door met scoren waar Carmen van de Kroon als topscorer elf goals voor haar rekening nam. Lynn Klesser scoorde vijf fraaie treffers en Jet Jimmink wist de Wijhe ’92 keepster drie keer te verschalken. Lotte Houtenbos weer terug na een langdurige blessure pikt ook haar doelpuntjes mee. Verder eisten de andere teamspeelsters ook elk hun treffers op wat aangeeft dat coach Ard de Ruiter over een bijzonder talent en homogeen team beschikt die zich zeker waar zal maken als debutant in deze Tweede divisie. Einduitslag 33-18.