WESTERLAND - Sporten is gezond, zeker in de buitenlucht én daarbij is sporten ook nog eens heel erg goed voor het zelfvertrouwen. Dus de taak aan ouders/verzorgers om sporten bij kinderen te stimuleren.


En dus reden voor Sport Nu in Westerland om de Ouder & Kind clinic te organiseren. Want hoe leuk kan het zijn, gezellig met elkaar op pad, sporten in de buitenlucht en de basis leren van het mountainbiken! Na afloop weten jullie allebei precies wat je wel en niet moet doen op de mountainbike en kun je je kind daarna zelf aanwijzingen geven als je samen op pad gaat.

Natuurlijk is dit niet alleen voor pappa’s en mamma’s maar mogen ook sportieve opa’s en oma’s meedoen aan deze Ouder & Kind clinic die op 3 april start.

Lijkt het je wel leuk voor je kind maar zie je het zelf echt niet zitten, dan is er ook een clinic voor alleen kinderen, deze start 10 april.

De start is bij Sport Nu. Van daaruit wordt er een mooie tocht gemaakt over Wieringen. Tijdens de tocht komen alle mtb technieken aan bod en wordt er gebruik gemaakt van dijkjes, heuvels, hellingen en afdalingen op verhard en onverhard terrein.

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op www.sport-nu.nl/mountainbike-clinic