ANNA PAULOWNA - Het is een bijzonder jaar geweest voor Handbalvereniging Kleine Sluis. Veel verenigingsactiviteiten lagen door de Coronamaatregelen stil. Het bestuur heeft echter níet stil gezeten.


Het beach-handbal is landelijk steeds populairder aan het worden en met deze ontwikkeling wilde HV Kleine Sluis niet achterblijven. Het is de vereniging gelukt om nog voor het einde van het handbalseizoen nog een beachveld te realiseren, zodat dit bijzondere sportjaar toch mooi en met vernieuwing kon worden afgesloten.

Met de forse kostenpost die dit met zich mee zou brengen in het vooruitzicht, is er nagedacht over hoe dit te financieren. Zo is onder andere de Lionsclub in Anna Paulowna benaderd, met de vraag of zij wellicht een financiële bijdrage zouden kunnen bieden. Hier heeft de Lionsclub enthousiast en positief op gereageerd. Dit resulteerde in een mooi bedrag, waar de vereniging 44 nieuwe handbal beach-ballen van kon kopen.

In de laatste periode van het handbal seizoen werden de maatregelen dusdanig versoepeld, dat er al volop gebruik gemaakt kon worden van deze beach-ballen. "Echt geweldig! Op naar het nieuwe seizoen waarin we er vanuit gaan dat er nog veel gebeached kan worden bij HV Kleine Sluis!", zo laat het bestuur van HV Kleine Sluis weten.