HIPPOLYTUSHOEF – Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging op 3 februari hebben de Wironruiters twee prachtige matches gemaakt; zij hebben bij Kringloopwinkel Twice twee mooie dressoirkasten uitgezocht.

Sfeer
‘Wij hebben gezelligheid en een ontspannen sfeertje hoog in het vaandel,’ verteld Linda Koning, voorzitter van de vereniging, ‘Wij hopen dat leden maar ook zeker onze bezoekers bij binnenkomst een warm welkom ervaren. En daar hoort ook sfeervol meubilair bij. Met de kasten van Twice, hebben wij hier een flinke slag in kunnen maken. Dit is ook reden voor ons om nog even door te gaan met het aanpakken van de kantine.’

Tegenprestatie
Twice kent goede service en brengt zodoende het meubilair langs na aankoop. Zo ook bij de Wironruiters. Bart kwam met een gevulde bus, maar ging ook weer met een gevulde bus terug naar de winkel. De Wironruiters heeft de eigenaar van Twice blij kunnen maken met elektronica wat zij niet meer gebruiken.

Beursvloer
De beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement onder de vleugels van de Hollands Kroonse Uitdaging, waarbij het bedrijfsleven en de verenigingen en stichtingen elkaar treffen. Zij proberen met gesloten knip maar door uitwisselen van producten en diensten elkaar te helpen. Edwin Wittink verzamelt gedurende het hele jaar vraag en aanbod, welke via de website kenbaar gemaakt worden.

Websites
Wironruiters www.wironruiters.nl, Hollandse Kroonse Uitdaging www.hollandskroonseuitdaging.nl,
Kringloopwinkel Twice is te vinden op facebook en instagram.