'T VELD - Het team van coach Ard de Ruiter heeft ook VVW weten te verslaan en staat nog steeds ongeslagen bovenaan in de Tweede divisie.

Vooral in de begin face was Juro Unirek/VZV duidelijk de baas en had VVW weinig in de melk te brokkelen. Lynn Klesser opende meteen de score waarna VZV halverwege de eerste helft door doelpunten van Demi Worst, Jet Jimmink, Tessa Fijnheer en René Kolken een comfortabele voorsprong wist te nemen.

De geweldig op schot zijnde Carmen v.d. Koon had met 6 treffers het meeste aandeel in de 11-3 voorsprong die op het score bord prijkte.

Het team van coach Fred Schuurman kon z’n draai nog steeds niet vinden en vond ook de voortreffelijke keepster Lisanne Bakker op hun weg.
Tessa Fijnheer, Britt Stammes en Lotte Houtenbos zorgden 5 min. voor het rustsignaal van de consequent leidende scheidsrechters Faber en van Troost voor een nog altijd comfortabele 14-7 voorsprong.

De laatste fase van het eerste bedrijf hielden beide teams elkaar voor komen in evenwicht en scoorden Jet Jimmink, Albertine Abube en de uitblinkende Carmen v.d. Kroon nog keer.

Ruststand: 19-12.

Na de pauze had VVW het beter op de rit en hield tot halverwege de tweede helft gelijke tred tot 25-18. Toch verkleinde VVW zowaar de achterstand naar 27-23 en leek alles weer mogelijk te zijn.

Zoë de Bruijne en Lynn Klesser temperden echter de vreugde met nog 5 min. te gaan, met twee venijnige pegels stelden zij de zege veilig 29-23.

Het werd nog wel 29-25 maar weer de Bruyne en Klesser hadden het laatste woord en bleef het team van Ard de Ruiter ongeslagen.

Eindstand 31-25.

Doelpunten: Carmen v.d. Kroon 11, Tessa Fijnheer 3, Lynn Klesser 3, Demi Worst 3, Jet Jimmink 3, Zoë de Bruijne 2, René Kolken 2, de overige speelsters 1.

19 okt. Dames 2 vrij, 26 okt. de derby SEW Ds2 – VZV Ds2 aanvang 21.00 uur Sporthal De Bloesem.