'T VELD - Na de prima prestatie van de reserves van VZV tegen Wijhe ’92 is het zaterdagavond 5 oktober weer de beurt aan het team van trainer/coach Rolf Schulte.
Tegenstander in Sporthal ’t Zijveld is Geonius/V&L uit Geleen, deze wedstrijd begint om 19.00 uur.


Met mooie affiches worden de trouwe supporters attent gemaakt op dit treffen in de Eredivisie.
Nadat in de eerst thuiswedstrijd tegen voorwaarts met succes een nieuwe sponsoraangelegenheid was geïntroduceerd met genummerde tennisballen wordt nu de aandacht gevraagd voor deze actie.
De drijfveren Leny en Astrid achter de 'club van 75' hebben momenteel 80 leden en willen die dolgraag uitbreiden tot 100 leden om de vereniging draaiende te houden.
Iedereen die zich aanmeld of een nieuw lid aanmeld voor deze mooie ’club van 75’ontvangt bij de eerst volgende thuiswedstrijd een appeltaart en een dikke zoen van Leny.
Een extra stimulans om dit doel te bereiken en bovendien mogen de deelnemers aan deze actie die €75 bedraagt, gratis alle thuiswedstrijden van het eerste team van hun favoriete club bezoeken.
Voor de trouwe VZV-aanhangers is dit geen bijzondere grote uitgave gezien de entree momenteel €5 bedraagt en het entree geld nagenoeg compenseert.

Voor de VZV voetbal aanhang van het gepromoveerde elftal van VZV 1 staat de Derby tegen Con Zelo zondagmiddag 6 oktober op het programma.
Als het weer het toelaat begint deze derby om 14.00 uur op Sportpark de Groet aan de Smeetsweg 11 , 1738 Dk in Waarland.