HOOGWOUD - Sam van der Hilst (Nieuwe Niedorp) en Mara Slippens (Spanbroek) hebben afgelopen zaterdag 26 juni opnieuw meegedaan tijdens het tweede Olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam.

Corona periode goed doorstaan
Tijdens het spannende toernooi voor de senioren waar de definitieve selectie voor de Olympische Spelen voor Tokyo werd bepaald deden de 2 turnsters van TopTurnen West bij de junioren waarvoor ze gekomen waren. Vanwege de lange afwezigheid van competitie door corona lieten ze te midden van de beste turnsters van Nederland zien dat ze de corona-periode goed zijn doorgekomen.

Mara Slippens opnieuw op het podium

Tijdens het eerste kwalificatie moment op 13 juni wist Mara in Rotterdam de 2e plek te behalen. Met een goede start op brug wist zij de wedstrijd goed te openen en dit wederom af te sluiten met een tweede plek in de meerkamp.

Op naar een nieuw seizoen

Ook Sam wist zich goed te manifesteren in de wedstrijd. De ervaring van de vorige keer vertaalde zich deze keer in een knappe 8e plek. Voor beide dames was dit een goede afsluiter van het seizoen om volgend jaar weer een stap te kunnen maken met hopelijk een mooi wedstrijdprogramma. Trainster Monique Zwarthoed kijkt tevreden terug op beide wedstrijden en is blij met de groei, ondanks een corona seizoen, die beide dames hebben laten zien.