WINKEL - Na twee gelijke spelen en zeven nederlagen heeft Hugo Boys donderdagavond eindelijk de eerste competitiezege van het seizoen behaald. In de inhaalwedstrijd bij vv Winkel zegevierde de ploeg van trainer Ron Weinbrecher in de slotfase met 1-2.

Rick Fijnheer bracht de thuisploeg al snel op voorsprong, maar via Don van Sermondt kwam de ploeg uit De Noord kort voor rust op gelijke hoogte.

Na de rust bleef de stand lang in evenwicht, maar in de slotminuut schoot aanvoerder Jeffrey de Cocq van Delwijnen een vrije trap tegen de touwen welke luid bejubeld werd door de oranjehemden: 1-2.

Door de zege slaat Hugo Boys, de nummer dertien in de stand, nu een gat van vijf punten naar hekkensluiter De Blokkers. Komende zondag is dat in Blokker tevens de tegnstander van de Weinbrecher-equipe. Winkel blijft door de nederlaag twaalfde staan met zeven punten. Zij gaan zondag op bezoek bij de nummer tien in de stand, KGB.