HIPPOLYTUSHOEF - Bouwbedrijf Hollands Kroon is hoofdsponsor geworden van de jeugdopleiding van vv Succes, hiermee heeft de club een partner gevonden die de visie deelt van de voetbalvereniging. Vice-voorzitter Remco Hagedoorn markeert het als een historisch moment. "Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat onze jeugdopleiding zijn eigen hoofdsponsor heeft. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Al geruime tijd is Piet Ottens trouwe hoofdsponsor van vv Succes, maar vanaf nu heeft de jeugdopleiding ook een eigen hoofdsponsor. Daarnaast zijn we Piet Ottens ook dankbaar dat hij zijn hoofdsponsorschap nu wil delen."

Maatschappelijke verbinding
De hoofdsponsor van de jeugdopleiding is geen onbekende binnen de voetbalvereniging van Hippolytushoef. De eigenaren Dennis den Hollander en Pieter Bregman van Bouwbedrijf Hollands Kroon hebben beiden in hun jeugd bij Succes gespeeld. Maar ook na hun actieve spelerscarrière hebben zij als vrijwilliger diverse functies bekleed. Dennis heeft jarenlang het jeugdweekend georganiseerd en Pieter was trainer en leider van diverse jeugdteams. Daarnaast hebben zij met hun bedrijf een belangrijke bijdrage geleverd aan de vernieuwing van onze kleedkamers, kantine en tribune. Voor Dennis was de keuze dan ook snel gemaakt. "Deze nieuwe sponsorovereenkomst is ons op het lijf geschreven. Wij zijn al jaren als families én sponsor nauw betrokken bij vv Succes en zijn er dan ook enorm trots op dat de naam Bouwbedrijf Hollands Kroon nu aan de hele jeugdopleiding wordt verbonden." Daarnaast past het partnership voor Dennis ook perfect bij het beleid van Bouwbedrijf Hollands Kroon. "Bij ons staat talentontwikkeling, maar vooral de maatschappelijke verbinding centraal. Ook wij leiden jaarlijks zelf onze vakmensen op waar we vervolgens de jaren erna veel plezier aan beleven. De wijze waarop trainers bij Succes worden begeleid en opgeleid sluit dan ook mooi aan bij ons bedrijf." Waarop Pieter aanvult dat hij het ook heel belangrijk vindt dat Succes zo inzet op de ontwikkeling van de jeugd. "In mijn tijd hadden we nog geen telefoon of computer en was je elke dag uren buiten aan het spelen. Natuurlijk werd er dan hoofdzakelijk gevoetbald. Nu is dat totaal anders, de jeugd heeft zoveel (digitale) alternatieven waardoor bewegen steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Dat Succes nu een breed programma voor onze jeugd opzet, kunnen wij dan ook alleen maar aanmoedigen. Je kunt de jeugd beter met een doel op het voetbalveld actief houden, dan dat ze doelloos rondhangen op straat."

Professionaliseringsslag
Voor de voorzitter van de jeugdafdeling Raymond Leever sluit het ook mooi aan op de weg die Succes de afgelopen jaren is ingeslagen. "Binnen de jeugdopleiding van vv Succes wordt hard gewerkt aan een professionaliseringsslag. Sinds 2019 worden wij intensief begeleid door de KNVB en er is een meerjarenplan gemaakt voor het verbeteren van de jeugdopleiding. Dit is onder meer terug te zien in de aanstelling van onze Voetbal Kader Coaches en een scholingstraject voor al onze jeugdtrainers. Dit seizoen zal de jeugd ook volgens een nieuw plan gaan trainen waardoor de kwaliteit in de hele opleiding meer gestructureerd wordt. Daarnaast zijn wij gestart met een voetbalschool. Het partnerschip met Bouwbedrijf Hollands Kroon ondersteunt ons hierbij enorm. Hierdoor kunnen wij ons meer toeleggen op talentontwikkeling, maar ons zeker ook hard blijven maken voor een vereniging waar ieder kind ertoe doet en vooral het plezier in het spelletje centraal staat."