HIPPOLYTUSHOEF - Op zaterdag 14 mei a.s. verzorgt de bekende judoka Henk Grol een tweetal judolessen voor de leden van judovereniging Asahi-San. De lessen vinden plaats in de dojo van Asahi-San aan de Butterhoek in Hippolytushoef.

Met de lessen van Henk Grol geven de jeugdleden van Asahi-San zich het mooiste cadeau dat zij zich kunnen wensen. Immers: de komst van Henk Grol is mogelijk geworden door de geweldige opbrengst van De Grote Clubactie – afgelopen najaar. De kinderen hebben dit dus zelf met de verkoop van lootjes verdiend. De komst van Henk Grol naar Hippolytushoef is een geweldige stimulans voor Asahi-San.

In het afgelopen jaar boekte de vereniging (in Corona-tijd!) een groei van 10 jeugdleden en het spreekt voor zich dat nieuwe leden zich kunnen melden via www.asahi-san.nl

Wie is Henk Grol?
Eigenlijk kent iedereen Henk Grol. Maar voor wie het niet weet: Henk Grol behoort tot Nederlands beste judoka’s. Hij won tweemaal brons op de Olympische Spelen, driemaal de zilveren medaille op de wereldkampioenschappen en was driemaal Europees kampioen. Henk Grol is een groot voorbeeld voor alle judoka’s in Nederland. De judoka’s van Asahi-San staan te trappelen om Henk eens stevig in een houdgreep te nemen!