WINKEL - Zondag werd onder ideale omstandigheden de 4de wedstrijd gespeeld om de Zomercup 2022 van Golfvereniging Regthuys. Deze competitie bestaat uit vier wedstrijden waarvan de drie beste resultaten tellen voor het eindklassement. Zestig deelnemers verdeeld over twee categorieën gingen vanaf 11.00 uur de strijd met elkaar aan. Of beter gezegd, de strijd met jezelf aan, want golf is een individueel spel. De deelnemers waren ingedeeld in twee categorieen. De 1e Categorie met spelers tot handicap 20 (strokeplay) en de 2de categorie met een handicap vanaf 20 tot 54 (Stableford).


In de 1e categorie werd Richard van de Berg de kampioen nadat hij in deze laatste wedstrijd zijn grootste concurrent Jan Hendrik van Schagen voorbijstreefde. Spijtig voor Jan Hendrik die wegens corona verstek moest laten gaan.

In de 2de categorie werd Sandra Veenstra met overmacht de Zomercup-kampioen. Met een fantastische score van maar liefst 48 punten liet zij de pittige concurrentie ruim achter zich.

Tijdens de drukke en gezellige prijsuitreiking werd er nog lang gepraat over het altijd boeiende spel dat golf heet. Het spel van “bijna”, van “als ik”, het spel van “had ik maar’. Daarom altijd leuk en iedere dag anders.