WIERINGERWERF - Team Sportservice Noordkop helpt iedereen die gezonder wil leven en meer wil bewegen. Met Fitte Start biedt het Team activiteiten met beweegplezier aan voor ouders en kinderen. Woensdag 1 maart is er een gratis Fitte Start instuif in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf.


Gezond leven, met voldoende beweging, is belangrijk. Dat weet iedereen. Dit ook echt doen, lukt niet bij iedereen zomaar vanzelf. Vooral wanneer je als ouder elke dag weer druk bent met het regelen van werk, het huis, in combinatie met de zorg voor je kind(eren).

Fit-diploma

Woensdag 1 maart, van 10 tot 11.30 uur, is in de Zuiderzeehal, Wieringerwerf een gezellige en sportieve Fitte Start instuif, waar je met je peuter en kleuter kan meedoen met activiteiten van diverse sportverenigingen. "De kinderen krijgen een stempelkaart", legt de buurtsportcoach uit, "waarop de verschillende onderdelen staan. Die kunnen ze laten afstempelen. Aan het eind van de ochtend krijgen ze daarmee een klein presentje."

Gezond leven
Er zijn ook fysiotherapeuten, diëtisten, kinderopvang, de GGD en andere partijen aanwezig, die kennis hebben over gezond leven en bewegen. Zij helpen daar graag bij en leggen er van alles over uit. Woensdag 1 maart, van 10 tot 11.30 is de instuif in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. De entree is gratis en ook oudere zusjes en/of broertjes zijn welkom, zodat je samen lekker actief en fit de dag kan starten.

Inschrijven
Meedoen met Fitte Start kan door je in te schrijven via www.noordhollandactief.nl. Meer weten? Neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of bel Team Sportservice Noordkop: 088-2037350.