WIERINGERWERF - Na twee eerdere afgelastingen werd zondag dan eindelijk de twee keer eerder afgelaste wedstrijd tussen DWOW en KSV gespeeld. De Wieringse koploper bleek uiteindelijk met 5-2 te sterk.

Voor de ploeg van Gregory van Sauers was het Mike Zomerdijk die na een klein kwartier de score opende. Hierna bleken de kansen schaars, maar op slag van rust wist Darryl Osborne, met enig fortuin, de score te verdubbelen.

KSV van trainer Tristan Ooms was er in de eerste helft nauwelijks aan te pas gekomen, maar maakte het in de tweede helft toch nog even spannend door een geweldige uithaal van Steven van Tunen. De gasten gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar kregen het deksel op de neus toen Kelvin Zomerdijk de marge weer op twee bracht. Via Mitchell Smeding kwam KSV nogmaals terug, maar in de slotminuten stelde de koploper orde op zaken met treffers van opnieuw Kelvin Zomerdijk en Martijn van Oers.