WIERINGERWERF - DWOW ontpopt zich steeds meer tot de verrassing van het seizoen. Zondag wist men zelfs de koppositie over te nemen van JVC nadat men in de topper tegen Westfriezen wist te zegevieren.

Onder herfstachtige omstandigheden verliep de eerste helft moeizaam en doelpuntloos. Hoe anders was het echter na de pauze toen er vier doelpunten vielen in tien minuten en de thuisploeg uiteindelijk de zege wist te grijpen. DWOW van trainer Gregory van Sauers nam twee keer een voorsprong via Daryll Osborne en Mike Zomerdijk, maar net zo vaak kwamen de gasten uit Zwaag terug. Eerst via een benutte strafschop van Boyd Bartele en vervolgens door aanvoerder Youri Akkerman. Acht minuten voor tijd zorgde invaller Kas van Dam uiteindelijk voor de definiteve beslissing door de 3-2 te maken.

DWOW speelt zondag wederom thuis als de inhaalwedstrijd tegen het laag geklasseerde KSV op het programma staat.