JULIANADORP - Het debuut van JVC in de tweede klasse heeft direct drie punten opgeleverd. In eigen huis won de ploeg van Jitze Bosma met 3-1 van streekgenoot Kleine Sluis.

Het duurde tot de 40e minuut voor de thuisploeg op voorsprong kwam al had JVC daarvoor wel al een handvol kansen om zeep geholpen. Uiteindelijk wist Jonard Bernardina de bal wel achter keeper Groot et krijgen waardoor men met 1-0 ging rusten.

Tien minuten na de rust leek Rick Schop het duel helemaal te beslissen, maar binnen vijf minuten vond Kleine Sluis via Geert Weel toch de aansluiting. De hoop voor de gasten was echter van korte duur want nauwelijks een paar minuten later wist Tijm van Zanten het duel op slot te gooien.